julefrokost

 lille PLATTE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hjemmelavede karrysild med æg, løg og kapers

 

Fiskefilet med citron og remoulade

 

Gravad laks med rævesauce

 

Flæskesteg med rødkål

 

Julemedister med grønlangkål

 

Ris a la mande med kirsebærsauce

 

Pr. person Kr 259 ,-

Minimum 2 personer

STOR PLATTE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marinerede sild med løg og dild

 

Saltstegte sild med rødbeder og Bornholms sennep

 

Hjemmelavede karrysild med æg, løg og kapers

 

Fiskefilet med citron og remoulade

 

Gravad laks med rævesauce

 

Stegt and med andesky og brunede kartofler

 

Flæskesteg med rødkål

 

Julemedister med grønlangkål

 

Ris a la mande med kirsebærsauce

 

Oste

 

Pr. person Kr 390,-

Minimum 2 personer

Tilvalg røget ål med røræg og karse - kr 85